ŽENE ODLEPILE KAD SE POJAVIO! Ko je dasa o kom su BEOGRAĐANKE BRUJALE SINIOĆ: Muž POZNATE SRPKINJE je FRAJERČINA
Aleksandar Mandžukić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA joj ČAST NA IZBORU

ŽENE ODLEPILE KAD SE POJAVIO! Ko je dasa o kom su BEOGRAĐANKE BRUJALE SINIOĆ: Muž POZNATE SRPKINJE je FRAJERČINA

Evo o kom dasi je reč

Objavljeno: 10:29h

Pevačica Katarina Grujić sinoć je proslavila svoj 32. rođendan. Ona je slavlje upriličila u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su došle mnogobrojne kolege, prijatelji i porodica.

Katarina Grujić proslavila rođendan
Katarina Grujić proslavila rođendanfoto: MILICA STANOJEVIĆ

Međutim, jedan muškarac je pokupio dosta komplimenata, a evo o kome je reč.

Iako njega malo ko zna, njegova supruga je veroma poznata javnosti. Reč je o Vanji Mijatović i njenom mužu. Aleksandar Mandžukić zapalio je dame, mada je i sam zauzet!

Sijali su
Sijali sufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Svadba im je bila 12.10.2022. godine, a oni su i sinoć sijali kao da je njihov dan.

Oni su pozirali zajedno pred okupljenim fotografima i novinarima, a osmeh nisu skidali sa lica, budući da je proslava zaista bila odlična, a gosti fino rapsoloženi.

Vanja je nosila cvetnu dugu haljinu u zemljanim tonovima, dok je njen suprug odlučio da ponese crno odelo, belu majicu i bele patike.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Vanja je jednom prilikom i govorila o ljubavi, ali i o tome kako se upoznala sa Aleksandrom.

- Mi smo se našli tako što sam ja kupila svoj stan, a on radi sve to vezano za stanove, tako da sam ja njega i njegovu firmu unajmila da mi sredi sve to, čak sam dobila i popust kod njega! Nisam to ni znala, tek kasnije mi je to priznao da mi je dao popust i da je odugovlačio te radove zbog mene, da bi me što više viđao, ali stvarno smo se brzo sve dogovorili i sve je išlo kako treba, i tako smo se upoznali - ispričala je jednom prilikom Vanja za medije i dodala:

Vanja i Aleksandar
Vanja i Aleksandarfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Družili smo se, gledali zajedno stvari za stan... Ne ljutim se, naravno, što mi je naplatio sve to, nikad ne bih to dozvolila, jer mi tad nismo ni bili u vezi, ali i da jesmo, besmisleno bi bilo. Sad mi poklanja, sad je druga priča, zajedno smo. I tad je poklanjao neke sitnice, ali to mi je tek kasnije ispričao.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:04

Aleksandra Mladenović

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.